Informaţii interesante în Tratamentul Total al CanceruluiObisnuiam sa spun ca trebuie sa faceti Tratamentul Total al Cancerului sub supraveghere medicala. Aceasta deoarece doream ca doctorii sa aiba posibilitatea de a obser evolutia bolii impreuna cu mine si, in caz de tensiune scazuta, sa existe posibilitatea prescrieri unor medicamente pentru inima. Totusi, am descoperit ca multi doctori nu voiau sa invete despre te si remedii naturale. Multi chiar descurajau pacientii in utilizarea curei cu suc si prescriau medicamente care nu trebuiau luate in timpul curei.
Tratamentele cu injectii si radiatii trebuiau evitate in timpul terapiei cu suc. Dar, desigur, nu este admis sa faceti ce fara stirea medicului dumneavoastra. Fiecare persoana este libera sa decida daca vrea sau nu sa faca tratamentul sub supravegherea doctorului sau.
Nu faceti Tratamentul Total al Cancerului imediat dupa o operatie. In functie de cum simtiti, trebuie sa asteptati intre doua si cinci luni. In timpul acestei perioade de asteptare puteti bea de la 65 ml pana la 125 ml din sucul de legume Breuss si sa mancati alimente cum ar fi piureuri moi, supa de legume, legume sau alte mancaruri usoare.
Beti sucul cu inghitituri mici, intotdeauna inainte de masa, combinat cu ceaiuri conform instructiunilor, impreuna cu ceai de salvie si ceaiul pentru rinichi (combinatia Breuss) conform Tratamentului Total al Cancerului.Incepeti Tratamentul Total al Cancerului doar daca simtiti suficient de puternic.
Va rog sa verificati in mod regulat tensiunea.
Terapia mea prin post nu trebuie sa produca anxietate sau iritare pacientului.
Daca suferiti de slabiciune acuta in timpul Tratamentului Total al Cancerului, rog sa intrerupeti postul cu suc. Incercati sa ascultati ce "spune" corpul dumneavoastra ! - exista semne clare! Este posibil sa le recunoasteti si sa le interpretati.
Dupa 42 de zile de tratament prin post cu suc, incepeti incet sa mancati alimente usoare.
Folositi foarte putina sare si mancati sanatos (organic si biodinamic) mancare nealterata si netratata cu chimicale, etc.
Totdeauna beti o jumatate de cana cu suc de legume pe zi pentru inca 2-4 saptamani, cu inghitituri mici, inainte de mese.
31
Tratamentul Total al Cancerului este recomandat si pentru alte boli, diferite de cancer
Aceste boli sunt:
- Artrita;
- Artroza (boala a articulatiilor);
- Coxartroza (inflamatie a articulatiei soldului);
- Osteoporoza (pierderea de calciu din oase);
- Spondilartroza (boala a vertebrei spinale).
Pentru toate aceste boli, trebuie sa urmati Tratamentul Total al Cancerului pentru 21 de zile, folosind ceaiul de salvie si ceaiul pentru rinichi (combinatia de ceaiuri Breuss). Daca il veti urma timp de 42 de zile, nu dauna.
De fapt, puteti chiar sa curatati organismul de posibilele celule canceroase!
In caz de afectiuni ale articulatiilor, recomand sa faceti in timpul tratamentului bai de coada calului, flori de fan, sau paie de oz.
Doresc sa mentionez ca este mai usor pentru persoanele in rsta sa faca tratamentul pentru cancer, deoarece pentru ele este mai simplu sa posteasca, and adeseori rezerve de nutrienti.
Mii de oameni au urmat dieta mea cu suc timp de 42 de zile fara se manance nimic altce, majoritatea refacandu-se fara recaderi. Am tratat cam 2.400 de bolnavi in acest mod si tuturor le-am spus: "Daca aveti rude sau cunostinte care sufera de cancer, atunci rog recomandati-le tratamentul meu cu suc si rugati-i sa transmita recomandarile si altora." Un barbat mi-a spus ca a urmat tratamentul intocmai, conform directivelor mele si dupa numai o saptamana si-a dat seama cat de bun era. El l-a recomandat atunci altor 7 suferinzi de cancer si toti acestia s-au vindecat. Am rugat ca tratamentul sa fie recomandat si altora, deoarece foarte multi oameni vin sa ma da din intreaga lume; Australia, Germania, Olanda, Franta, Elvetia, Belgia, Italia, Canada, SUA, America de Sud. Le-am spus tuturor acestor pacienti sa tina minte ca nu oricine poate calatori pe o distanta asa de mare pentru a ma vedea. Scopul meu principal este de a ajuta cat mai multi posibil suferinzi de cancer.
In 1950, am tratat cu succes primul bolnav de cancer utilizand Tratamentul Total al Cancerului. De atunci am tratat pacienti cu cancer la san, creier, laringe, glande endocrine, plaman, ficat, oase, intestine etc. Toti au fost tratati cu succes, chiar si pacienti cu cicatrice adanci, lasate de radiatii.

Va rog sa nu mai temeti de cancer! Dupa parerea mea exista oameni ce sufera de cancer si alte boli aparent incurabile, deoarece ei dorm deasupra cursurilor subterane de apa si pot fi afectati de radiatiile telurice. Daca simtiti vizat, este mai sigur sa chemati un radiestezist pentru a verifica acest lucru si mutati- patul in alt loc, daca este necesar.