Gastrite - inflamatii si alte afectiuni ale stomaculuiIn caz de gastrite, cand durerea e mare, de obicei inainte de mese, luati o cana de apa calda purificata, care a fost fiarta de 6 ori (aceasta inseamna fierbere, racire, fierbere din nou si racire, s.a.m.d., de 6 ori).
Dupa ce ati baut apa, trebuie sa ragaiti continuu de cateva ori. Dupa fiecare eructatie simtiti usurare si circa 5 minute mai tarziu, va simtiti bine si nu ti mai aa probleme din nou.
Eu insumi am suferit de aceasta boala, 3 ani, inainte de a ma implica in tratarea bolilor pe cale naturala. Am intalnit-o pe doamna Angelina Nikolussi, cand durerea ajunsese la apogeu si ea mi-a spus ce sa fac. I-am urmat sfaturile si cinci minute mai tarziu am fost vindecat de aceasta boala teribila. Chiar si azi ii sunt foarte indatorat acestei bune doamne!
Exista, desigur, multe afectiuni diferite ale stomacului si nu pot fi tratate toate in acest mod. Dar, adesea, ajuta daca beti cu lingura o cana de ceai rece de pelin pe zi.De obicei, ceaiul de pelin e facut prea tare. O priza mica de pelin trebuie pusa la infuzat, 3 secunde, intr-o cana cu apa (purificata sau filtrata) fiarta, fierbinte, si ceaiul este gata. Ar trebui sa se distinga cu greu ceaiul de pelin - de
57
apa.
In caz de intoxicatii alimentare, pelinul ar trebui fiert doua sau trei minute, sau sa fie lasat la infuzat, 10 minute, in apa (purificata sau filtrata) fiarta, fierbinte, si bolnavul trebuie sa continue sa-l ia timp de l0 - 14 zile.
In mod surprinzator, pentru multe boli la stomac, adesea sunt de ajutor comprese locale reci. La inceput, faceti o solutie de apa si otet si dupa 2-3 zile faceti-le cu apa normala. Pentru o compresa, luati o batista mare, impaturata, care trebuie sa fie umezita (nu uda). Aceasta batista umeda trebuie sa fie aplicata in regiunea stomacului si inlita complet intr-o haina calduroasa.