Cancerul intestinalCancerul intestinal - Remedii: 1 lingurita rasa de radacini de obligeana este lasata peste noapte cu 1/4 litru de apa rece, dimineata se incalzeste si se strecoara.

Din acest lichid se ia cite 1 inghititura chiar inainte si imediat dupa fiecare masa - adica 6 inghitituri pe zi, nu mai mult!In afara de aceasta, este necesar urmatorul amestec de ceaiuri: 300 grame de filimici, 100 grame de coada-soricelului si 100 grame de urzici (amestecate bine). Se ia de-aici pentru prepararea ceaiului 1 lingurita cu virf la 1/4 litru de apa. Ratia pentru o zi este de 1 ½ -2 litri de infuzie. Bolnavul bea exact dupa ceas la fiecare sfert de ora sau o data la 20 minute cite 1 inghititura; In acest mod, ceaiul este bine acceptat de catre stomac.

Experienta arata ca datorita acestui ceai inapetenta bolnavului este inlaturata rapid. Mai departe, se scoate din ratia zilnica de ceai cite 1/2 ceasca dimineata, la prinz si seara inainte de fiecare masa, se adauga cite 1 lingura de bitter suedez si se bea aceasta cantitate de fiecare data pe jumatate, inghititura cu inghititura, 1/2 ora inainte si 1/2 ora dupa fiecare masa. Daca bolnavul nu suporta cantitatea de bitter suedez, adaosul se poate reduce la cite 1 lingurita de bitter suedez.
Ceaiul trebuie pastrat cald intr-un termos. In afara de aceasta, se pun comprese cu ierburi suedeze pe tot abdomenul. In acest scop, se ia o bucata mare de vata, care se umezeste cu picaturi; ea se intinde in strat subtire peste burta. Si compresele cu aburi de coada-calului usureaza durerile.
De aceea trebuie aplicate cit se poate de des, eventual cite 2 ore dimineata si dupa-amiaza in pat si apoi peste noapte (a se vedea pentru ambele comprese). La 1 octombrie 1999 a venit la mine din Hamburg cuplul Helmut si Berta E. sa-mi multumeasca pentru ajutorul primit. Doamnei Berta E., in virsta acum de 53 de ani, i s-a, format, dupa o cadere pe scara, o tumoare pelviana, insotita de dureri puternice. In ianuarie 1997 a fost supusa intr-o clinica hamburgheza unei operatii, al carei diagnostic a sunat asa: Tumoare inoperabila din cauza excrescentelor mari! Dupa 7 saptamini de spital si o cadere totals a parului, a fost externata in februarie 1997. In acel moment, doamna B. stia deja ca este bolnava de cancer. In noiembrie 1998, bolnava s-a internat din nou in acelasi spital pentru tratament. De data aceasta s-a efectuat o taietura abdominala pe partea dreapta. larasi a fost tratata sapte saptamini in spital. La un tratament ulterior, in februarie 1999, s-a constatat in partea stinga abdominala superioara o tumoare chistica mare cit un cap de copil. La 20 martie 1999, femeia a fost operata din nou. Medical s-au constatat, fara nici un dubiu, metastaze Pacienta a fost hranita artificial timp de 5 saptamini, dar nu-s-a inregistrat nici o ameliorare a starii ei. Chiar si hrana pasata era varsata dupa scurt timp. In aceasta perioada, medicii i-au comunicat sotului ca situatia sotiei sale era fara scapare. Scaderea rapida a greutatii de la 80 la 62 kilograme era si ea concludenta. In acest moment, domnul E. a primit indicatiile mele. Si-a facut rost urgent de citiva litri de bitter suedez, de ceai de filimica, de urzica si de coada-soricelului, ca si de radacini de obligeana dintr-o farmacie hamburgheza. Cu acordul medicilor care o tratau in spitalul din Hamburg, bitterul suedez a fost aplicat sub forma de comprese pe intregul abdomen. Doamna Berta E. a baut ceaiurile de plante ca si cele 6 inghitituri de ceai din radacini de obligeana.In decursul a 48 de ore dupa folosirea curenta a celor de mai sus, a survenit o schimbare in bine pe care n-o mai spera nimeni si care a surprins extraordinar intregul corp medical si pe toti cei implicati. Dupa 10 zile, la 24 aprilie 1999, pacienta a fost externata pentru a fi tratata in continuare ambulatoriu, fiind considerata de medici intr-o stare a sanatatii relativ buna. Doamna E. a fost insa dupa externare atit de slabita, incit timp de crteva saptamini a trebuit sa stea la pat. Tratamentul fitoterapeutic a fost continuat cu constiinciozitate. Starea generala i s-a imbunatatit din saptamina in saptamina.

Pofta ei de mincare putea fi din nou considerata drept buna, iar cresterea in greutate progresa continuu. Domnul Helmut E. a relatat mai tirziu intr-o scrisoare din 8 august 1999 ca acest ,,miracol\" s-a infaptuit doar de catre mina binecuvintata a Domnului. Multi dintre prietenii, cunoscutii si rudele lor au devenit prietenii plantelor medicinale din cauza acestei intimplari. Helmut E. scrie in final, printre altele: ,,Sotia mea si cu mine autorizam in mod expres publicarea «cazului nostru», pentru a reda astfel speranta oamenilor care cauta ajutor\"